Tip: H&D Trading

Ikzelf vind het van groot belang dat mijn personeel werkt onder veilige omstandigheden. Maar enkele maanden geleden is er een vervelend ongeval voorkomen waar ik enorm van ben geschrokken. Een vrouwelijke werknemer had haar kleding niet op de juiste manier aangetrokken waardoor er een ongeval is voorgekomen. Zodoende ben ik dezelfde dag extreme maatregelen gaan nemen en ben ik opzoek gegaan naar een specialist in het geven van advies betreft handschoenen en disposable kleding. Zodoende ben ik terecht gekomen op de website van H&D TradingH&D Trading is namelijk gespecialiseerd in geven van advies aan de farmaceutische industrie, laboratoria en foodsector.

H&D Trading

Informatie

Dit bedrijf kan u verblijvend adviseren in verschillende segmenten binnen in uw onderneming.  Zie hieronder de verschillende segmenten:

  • Disposables
  • PBM
  • Glove Box Gloves
  • EHBO
  • Hygiëne producten

Na het zien van al deze diensten ben ik overstag gegaan tot het inhuren van de bovenstaande specialist!

Besxcherming

Goede keuze!

Enkele dagen na contact opgenomen te hebben arriveerde het personeel van de bovenstaande aanbieder. Van het een kwam dan ook het ander. Simpelweg omdat ik het advies heb opgevolgd en binnen in mijn onderneming is er veel veranderd qua kleding en dergelijke. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van nieuwe handschoenen en disposable kleding. Deze kleding en handschoenen zijn namelijk van de beste kwaliteit waardoor mijn personeel optimaal is beschermd. Wilt u uw personeel optimaal beschermen tegen veiligheidsrisico’s? Bekijkt u dan de bovenstaande website eens!

 

 

Simon