Bedruktetapefabriek.nl maakt zeer mooi en stevige tape met logo

Ben jij bekent met de Bedruktetapefabriek.nl, dan weet jij wat dit bedrijf allemaal kan maken. Voor de mensen die hier nog niet eerderBedruktetapefabriek.nl van hebben gehoord, wil ik dit bedrijf graag aan hun voorstellen. Sinds 2012 werd dit bedrijf opgericht door Paul Oomen, eigenaar van Verzenden24.nlToen werd al snel duidelijk dat de behoefte aan tape met logo erg groot was. Vandaar de oprichting van dit bedrijf in Waalwijk. Beide bedrijven hebben dezelfde service. Zo hebben zij een oprechte klantvriendelijkheid, snelle levering en scherpe en transparante tarieven!

Als MKB zijn wij zeer te spreken over deze bedrijven. Wij hebben al meerdere bestellingen hier geplaatst en allemaal naar tevredenheid. De service is hier uitermate goed,  net zoals de super snelle levering van de bestelde artikelen.

Bij de Bedruktetapefabriek.nl hebben wij zeer mooie tape met ons logo besteld

Bedruktetapefabriek.nlInmiddels hebben wij al meerder rollen tape met ons logo hier besteld. Onze logistieke medewerkers die dagelijks bezig zijn met het inpakken en verzenden van pakjes, vinden deze tape geweldig. Het valt goed op en op deze manier maak je meteen ook reclame. Elk pakje wordt voorzien van ons bedrijfslogo. De tape wordt als verpakkingsmateriaal gebruikt. om de pakjes goed mee dicht te plakken.

Om onze kosten een beetje te kunnen drukken, hebben wij via de site van Verzenden24.nl ook verzenddozen besteld. Dit zijn gebruikte dozen, maar kunnen zeker een tweede ronde mee. Je kan deze per stuk bestellen, maar ook meteen een pallet gaan kopen. Voor de exacte prijzen kan je het beste zelf op deze website gaan kijken en natuurlijk ook op de site van Bedruktetapefabriek.nl. 

Ben jij ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden die je bij deze websites allemaal kan kopen, dan moet je zeker een kijkje hier nemen. De mogelijkheden zijn enorm en mocht je er niet uitkomen, dan is een persoonlijk gesprek zeker aan te raden.

Simon