Flyboarden reserveren bij Jet-Fun! In trek bij bedrijven!

1Een leuk bedrijfsuitje vinden is niet altijd even makkelijk. Maar ik heb laatst Flyboarden reserveren bij Jet-Fun! gedaan en dat was echt super spannend en zeker een aanrader. Ik raad het iedereen aan die een beetje een actief team in huis heeft. Je zult er namelijk geen spijt van krijgen het is zo spannend. Ik zal even kort toelichtebn wat dit precies is. Je gaat naar een grote plas waar het bedrijf gevestigd is. Hier staat een man op je te wachten die je het zwem outfit geeft en je alles uitlegt. Dan ga je langs het water staan en krijg je dus de kans om op het flyboard te stappen. Zo kan je een beetje een gevoel van evenwicht krijgen.

Daarna de lucht in.
2

Als je eenmaal een beetje recht kan staan dan gaat de water druk er op en kan je dus gaan genieten. Door de druk van het water wordt je de lucht in geschoten en heb je dus een soort hoverboard effect boven het water. Dit is heel leuk en spannend vandaar dat het een mooi teamuitje is.

Misschien iets voor jou en je werknemers!

Als jij dus een actieve werkgever bent en je werknemers ook wel dan is dit heel leuk om te doen. Dit komt doordat je de hele dag lekker druk bezig bent in het water. Is dit Flyboarden reserveren bij Jet-Fun iets voor jou neem dan snel een kijkje op de website en laat je verassen!3

Simon