Tip: Snackwagen huren!

Nog niet zo heel lang geleden zat ik in de organisatie voor een bedrijfsfeest voor het gehele bedrijf. Het is een heleboel geregel, maar wel super leuk om te doen. Zo had ik samen met een andere collega al het één en ander geregeld wat betreft het drinken, muziek en overige entertainment. Maar we zaten nog met een probleem. Wat gaan we met het eten doen? Een andere collega kwam met het idee om een snackwagen te huren. Hij kwam met dit idee omdat hij een snackwagen zag staan op een bruiloft van een van zijn broer.

snackwagen

De speurtocht

Nou ja, speurtocht, zo wil ik het eigenlijk niet noemen. Toen we eenmaal het internet opgingen en gingen zoeken met de zoekterm: snackwagen huren, kwamen we al snel op de website van snackmobiel.nl. De website was fris en modern van uiterlijk, en gaf me al meteen een goed gevoel. Maar ja, nu de prijs! Wat gaat het kosten? Nou dat viel allemaal reuze mee. Het voordeel van deze opzet is dat je van te voren een prijs afspreek, zodat je achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. De diensten die snackmobiel.nl aanbied, tegen die lage prijzen, is echt onvoorstelbaar. Zo kan je al een menu kiezen voor €6,50 p.p. en dat is onbeperkt eten! Ongelofelijk!

huren

Ondervindingen

Nu is het personeelsfeestje alweer 2 weken geleden (het wordt maar weer eens tijd), maar wat hebben we genoten van de snackwagen van snackmobiel.nl! Heerlijke knapperige friet en zeer goede kwaliteit snacks! Echt voor iedereen een aanrader om eens een kijkje te gaan nemen op hun website! Geniet ervan!

 

snackmobiel

Simon